|
Żaba |
| Autor |
Wiadomość |
kazuya
Hayate Team Minmei

|
Wysłany: 8 Marzec 2010, 16:02 Żaba
|
|
|
O sobie:
Nienawidzę pisać o sobie, więc może zacznę tak:
me imię to Piotr, ale odkąd sięgam pamięcią wszyscy wołają do mnie żaba, więc może niech tak zostanie (jeśli kogo interesuje, skąd mam to przezwisko, to odpowiedz jest bardzo prosta - od nazwiska [Żaboklicki]). Jestem studentem już 2 roku (czego, to jeszcze sam nie wiem) na wydziale mechatroniki polibudy warszawskiej. Uwielbiam prowadzić, jak wsiądę do auta, to nie lubię z niego wychodzić (choć średnio bawi mnie stanie w korkach), poza tym lubię mangę, anime, głupie pomysły, spędzać czas tak, by nie robić tego co powinienem, fantasy (książki, gry rpg i komputerowe oraz filmy) oraz pójść do lasu i poczytać książkę przy śpiewie ptaków. Nie lubię wysiadać z auta (gdy je prowadzę), uczyć się, długo spać (choć zawsze chodzę niewyspany) i wytrzymałości materiałów. No i to tyle o mnie, więcej najlepiej dowiedzieć się osobiście. :)
Żaba pracuje nad:
Typesetting:
Kimi no Iru Machi
Czyszczenie:
Higurashi no Naku Koro ni Tatarigoroshi-hen
Edycja:
090 - Eko no Issho
Ichigo Mashimaro
Inukami
Tales of Symphonia
Zakończone:
Slayers Revolution |
_________________ 周泰 幼平 / Shūtai Yōhei
 |
| Ostatnio zmieniony przez Urtica 16 Lipiec 2010, 13:30, w całości zmieniany 6 razy |
|
|
|
|
Urtica
Hayate Team Queen of Editors

|
Wysłany: 22 Marzec 2010, 20:41
|
|
|
o proszę, miałam włąsnie pisac żebys cos o sobie napisal a tu juz jest sporo informacji :)
postaram sie dostarczyc ci tlumaczen, zeby ci sie u nas w grupie nie nudziło :)
poza tym: świetne nazwisko :)
no i ciekawy kierunek studiów, nietypowy dosc w naszym gronie (z tego co kojarze wiekszosc to informatyka lub japonistyka?), kolega moj cos takiego skonczyl i cos mi sie obija w pamieci ze tez narzekal na wytrzymalosc materialow :) |
| Ostatnio zmieniony przez Urtica 23 Marzec 2010, 00:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
rad:

|
Wysłany: 26 Marzec 2010, 10:03
|
|
|
| kazuya napisał/a: | | na wydziale mechatroniki polibudy warszawskiej. |
Sporo nas się robi... Polibuda tu, polibuda tam... xD
| kazuya napisał/a: | | Nie lubię wysiadać z auta (gdy je prowadzę) | Nie no, wiesz... Jak się prowadzi to raczej podczas jazdy się nie wysiada/nie wyskakuje xD
| kazuya napisał/a: | | długo spać (choć zawsze chodzę niewyspany) | To tak jak ja :D Z reguły po 5-6h ostatnio sypiam...
Nie wiem czy w tym temacie już przypadkiem nie było jakiegoś spamu i powitania... Ale skoro nie ma to najwyżej jeszcze raz: Witam serdecznie ^^
| Urtica napisał/a: | | dosc w naszym gronie (z tego co kojarze wiekszosc to informatyka lub japonistyka?), | Ale jeśli się weźmie pod uwagę samo forum a nie grupę, to jest już nas sporo ^^ Rin, Shirou, ja, teraz Żaba... Kogo pominąłem? Może o jakichś absolwentach nie wiem :> ?? |
_________________ Głosowanie na najlepszego avka dla Gurutsu! Przyłącz się i Ty! xD
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
We wrześniu zwiewam przed sesją...
 |
|
|
|
|
Smoq
Hayate Team Bziuuuuuuum

Wiek: 22 Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 11615 Skąd: Warszawa

|
Wysłany: 26 Marzec 2010, 17:25
|
|
|
| Witaj, politańcyzku. |
_________________ Nie odbierajmy życia zbyt poważnie ^^.
 |
|
|
|
|
Żaba
Hayate Team

Wiek: 21 Dołączył: 04 Mar 2010 Posty: 158 Skąd: Kalisz [Warszawa]
|
Wysłany: 26 Marzec 2010, 20:23
|
|
|
| rad: napisał/a: | | Nie no, wiesz... Jak się prowadzi to raczej podczas jazdy się nie wysiada/nie wyskakuje xD |
pomijając fakt, że szkoda auta i trochę ubrania to wysiadanie/wyskakiwanie podczas jazdy jest naprawdę niezłą zabawą ,ale najlepiej robić to gdy ktoś inny prowadzi:D |
|
|
|
|
rad:

|
Wysłany: 26 Marzec 2010, 21:09
|
|
|
| Żaba napisał/a: | | naprawdę niezłą zabawą ,ale najlepiej robić to gdy ktoś inny prowadzi:D | Czyżbyś już próbował :> ?? |
_________________ Głosowanie na najlepszego avka dla Gurutsu! Przyłącz się i Ty! xD
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
We wrześniu zwiewam przed sesją...
 |
|
|
|
|
Żaba
Hayate Team

|
Wysłany: 26 Marzec 2010, 21:19
|
|
|
| rad: napisał/a: | | Czyżbyś już próbował :> ?? |
próbowałem, ale z kierowcą obok i samochud jechał wolno 30km/h |
|
|
|
|
rad:

|
Wysłany: 26 Marzec 2010, 21:34
|
|
|
| Żaba napisał/a: | | jechał wolno 30km/h | Kaskaderem chcesz zostać?? :> xD
Ja przy takiej prędkości (~34kmh) wziąłem ostry zakręt rowerem. Efekty do poczytania w dziale Różności xD
Dzisiaj na Masie Krytycznej gość wjechał komuś przednim kołem w nóżkę rowerową i go wywaliło, to normalnie oparł się o mnie i praktycznie zbiegł z roweru... Ale wyglądało groźnie. Miał fuksa, że nie upadł. Ale to było jakieś 18km/h, masy nigdy szybko nie jadą :P Ja też w sumie błotnik komuś lekko przytarłem ale jak jedzie 300 osób... xD
Z samochodu nie chciałbym wyskakiwać xD Nawet na rowerze przy tej prędkości podziękuję z przesiadki xD |
| Ostatnio zmieniony przez rad: 26 Marzec 2010, 21:36, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Żaba
Hayate Team

|
Wysłany: 26 Marzec 2010, 21:45
|
|
|
| rad: napisał/a: | | Kaskaderem chcesz zostać |
nie ale takie pomysły wpadają do głowy jak masz kupę wolnego czasu.
z kolei byłem dość dobrze przygotowany :
po pierwsze grube ubranie
po drugie to nie był asfalt tylko
po trzecie ziemia miejsce wyskoku było wcześniej sprawdzone czy nie ma tam żadnych kamieni szkła itp |
|
|
|
|
rad:

|
|
|
|
|
Urtica
Hayate Team Queen of Editors

|
Wysłany: 17 Lipiec 2010, 10:24
|
|
|
to już cztery miesiące z nami, pogratulować wytrwałości :) obyś został z nami jak najdłużej
pomimo drobnych różnic światopoglądowych i drogowych, z Żabą dobrze tworzy się skanlacje, od kiedy już przestał robić nowe błędy przy poprawianiu starych ;)
bardziej niż z żabą kojarzy mi się z mrówką, która w spokojnym, równym tempie wykonuje swoją część roboty :) ... albo ze świstakiem |
|
|
|
|